Alla inlägg under oktober 2007

Av petra - 8 oktober 2007 20:38

Hej,

Idag har jag varit i skolan. Som vanligt: Svenska, Engelska, Musik, Mat (köttbullar), So, Matte och No. Tog bussen hem med linda och sen när jag kom hem stack jag mamma och andrea till köpis. Kollade på en ny säng till mitt rum, den jag vill ha är jätte snygg. Sen ska jag också sälja mitt skrivbord, bara om någon ville veta? Kollade också runt lite på Köpis men hittade inget speciellt. Kom nyss hem, åt mat och sen har jag kollat efter lite svenska fakta. Ska kolla på tv nu, ses. /petra

Av petra - 7 oktober 2007 17:43

Hej,

Helgen har jag tillbringat hos farmor och farfar i sandviken. Vi har haft det myckte mycket trevligt. Rotade runt lite i deras hus och hittade många intressanta saker. För de som inte vet; farmor släner aldrig saker så hon har samlat på sig mycket under alla sina dagar. Allt ligger uppe på vinden, bl.a hennes barnsäng och farfars gamla spikskor. Sängn är i vitt stål och spikarna i skona är väl runt 2cm och är sådära fastspikade i skona.

Kollade på film igår. Svensson Svensson och At The Terminal. Japp, vad gjorde vi mer? Joo. Jag gick igenom alla gammla megafon cd-plattor. Riktigt skojit, det var faktist några som var rysligt bra. Tyvärr kommer jag inte ihån några namn.


Idag var farmor och jag och handlade. Köpte lite mat oså kollade vi i några tant affärer. JAG köpte faktist några billiga byxor, 25:-/st. Har sytt om dom lite nu, till ett par riktigt fräna shorts. Dom kommer jag att andvända när jag sticker till maoritius, bara 3veckor kvar på onsdag.


Näh, nu hinner jag inte skriva så mycket mera. MÅSTE plugga matte, svenska, och so. Skola imorgon igen. Joppigt att gå upp så tidigt, har sovit ända till 11 nu i helgen. Det behövdes. Ha det bra.

Av petra - 5 oktober 2007 20:33

Hej,

Har varit i skolan idag. Var väl som vanligt. hade: Svenska, So, franska, engelska och matte. Efter skolan var jag och linda på stan en sväng, hon bytte också ut sitt busskort. Träffade förresten madde och cissi på stan, var länge sedan, trevligt att snacka lite med dem. Kom hem och jag somnade i soffan, sov där i nån timme. Jag var mycket trött kan jag lova.
vakna av att linda ringde, hon kom hit och vi kollade på Ensam mamma söker. Det är lilla musikfestivalen nu, tänkte se men de sjunger inge vidare. Lite gullit är det i alla fall. ska kolla på Heros nu tängte jag. Ha det bra.

Av petra - 4 oktober 2007 21:42

Kollade precis på världens roligaste reklam, då tårna börjar protestera och sjunga ikör. Lika rolig varje gång: 



Av petra - 4 oktober 2007 20:27

Hej,

Skola idag igen. Franska glosförhöret gick bra.
Efter skolan ringde linda, hon berättade att hon snart skulle komma till skolan och att jag kunde få skjuss hem. Hon var på väg hem från undersvik.

Slapp åka buss och pratade med linda hela vägen hem. Trevligt och vi hade mycket att snacka om.


Kom hem och var hos linda en stund, stack sedan hem och åt.

Vid 6 tiden stack vi till polhem, gymnasieinformation.
Det var helt knasit. Fullt med folk och informationen var inte så bra.

Har i alla fall bestämt ig att jag INTE ska gå handel och servis.

Kom nyss hem och har haft huvudverk. tagit några alvedon och börjar bli riktigt trött nu.  Har inte så mycket mer att säga nu. Ha det bra i alla fall...

/petra

Av petra - 4 oktober 2007 17:16

Igår var det matte prov, jag vet inte riktigt hur det gick, G och VG frågerna var ätta men tiden gick slut när jag skulle börja på MVG frågorna. Inte så skojigt. Hoppas att det gick bra i alla fall...

Av petra - 3 oktober 2007 20:33

Ikväll är det Gray's igen. JAG HAR LÄNGTAT EN HEL VECKA NU!

Det var farligt spännande slut förra veckan och jag är så nyfiken så att jag håller på att spricka av nyfiken het. Undra vad som hände med merdith...
Det börjar i alla fall om en halvtimme i alla fall, då får vi se vad som händer. Ses.

Av petra - 3 oktober 2007 20:19

Hej,

Idag var det skola igen. Började med matteprov. Det gick bra i början sen hade jag 5 långa läsarfrågor kvar när han sa att det var 5 minuter kvar, så jag slarvade igenom dem och allt blev fel. Sällan jag inte hinner göra klart proven. Hade datakunskap sen, pluggade matte och satt framför datorn då. Trevligt. Kollade på mauritius bilder. Bara 27 dagar kvar nu.

Sen var det mat, ÄKLIG! torkad lax i smulor. Blidde flingor idag. Sen hade vi So, litet oförberätt prov. Vi skulle typ skriva allt vi visste om ryska revolutionen. Hade kramp i fingrarna/armen när jag var klar. Sista lektion hade vi no där vi snackat biologi, träning ochsådant. intressant tycker jag. Dagens höjdpunkt var att sandra var tillbaka i skolan, efter att ha ramlat med crossen som hade gått sönder och sen hade hon kört över foten eller vad det nu var. Trevligt stort blåmärke hon hade idag då.


Kom hem vid tre, hjälpte mamma med garage taket, och sen stack andrea och jag ut i spåret och tränade. Skulle ha tränat igår men jag hade matte prov ggade istället, så det blev extra hård träning. Vi gick ner till sportis, joggade i spåret, i 30min, sen gick vi hem och hade styrka.

Har pluggat franskaglosor nu, ocg funderar på att ringa till linda som fortfarande är i undersvik. Hajdå.

Presentation

Omröstning

Vilken årstid gillar du bäst?
 Sommar
 Höst
 Vinter
 Vår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
29 30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards