Alla inlägg under augusti 2007

Av petra - 14 augusti 2007 16:49

Hej,

Idag vaknade jag runt 9, helt otroligt att jag har blivigt så himla morgonpigg mitt i allt. Kl. 10.40 cyklade jag till emelie.

Kom fram vid 11, ganska trött för att jag hade cyklat värsta långa omvägarna. Är inte så van att cykla i hagaström precis.

Vi cyklade iväg till spåret och joggade en stund. Jag hade träningsvärk i vaderna så jag visste inte vad, oså skulle jag tävla på kvällen också, så det känndes väl inte så bra. Känndes ganska tungt också.

Vi joggade väl runt 3,5km och sen sprang vi några stegringar och stretckhade jättenoga. Därefter känndes det faktiskt ganska bra.

Var hos emelie en stund och sen så cyklade jag hem, denna gång över ängarna, och det tog mycket fortare.

Kom hem och lagade mat, köttbullar och makaroner och sen kom resten av familjen hem. Stack sedan till Gavlestadion, eller Gunder Hägg stadion som det nu heter. (Jag gillar inte det namnet, Gavlestadion vet man i alla fall vart det ligger om man hör det, liksom, hur många vet att nån gunder hägg tävlade för gif för typ 100år sen. Det visste ialla fall inte jag)

Aja, i vilket fall som hälst åkte vi dit. 1a gästrikecupen efter sommaruppbehållet. Jag och Eme värmde upp till diskusen, sen kom elin malin emelie och carro. Vi kastade diskus, kastade längst i min ålder på. 23m nånting, nästn lite pinsamt. Sen var det lite höjd som gällde, fick med mig malin och emelie med mig, ingen av oss hade hoppat på länge, jag hade inte hoppat på 1 och ett ½ år. Sprang bara på och hoppade från nåt ställe, haha. Klarade faktist 1.30, ganska stolt faktist.

Sprang sen direkt ner till 100m starten och sprang, råkade rina bort nån sårskorpa på benet mär jag tog av mig byxorna så det forsade blog. Men sprinten känndes bra, tekniskt sätt, var lite seg i starten bara.


/p


Av petra - 13 augusti 2007 15:01

Hej,

Idag vaknade jag vid 10, åt frukost och sen så ringde jag linda.

Vi sk ha pro-vecka (v.36) och vi beslöt oss för att åka ner till stan för att skaffa ett. Vi åkte med lindas moppe ner till stan och parkerade den vid flanör.

Vi hittade inget pro jobb, så istället gick vi runt och kollade. Linda köptte en fin rutig blus och sen gick vi tillbaka till hennes moppe.

Vi kom inte en sekund för sent.

Vid hennes moppe stod det några små turkar som som sprang iväg när vi kom. Vi blev jätte chockade när vi kom fram och såg att hjälmarna låg några meter bort och luckan var öppen. Fyfan vilka kräk! Fyfan!

Som tur var hade de inte tagit nåt, men ändå! tänk om de hade snott nått eller pajat moppen?! Fyfan i vilket fall som hälst! VI blev så jävla arga!

Aja, linda skjussade hem mig för att jag skulle på träning.

Bytte om och pappa skjutsade dit mig.

Intervaller. 10st 150m på 22sek med 5min vila, har aldrig mått så illa i hela mitt liv!

Ingen orkade göra 10, för mig blev det 7, men usch vad jobbigt det var.

mamma kom och hämtade mig och sen tog jag ett bubbelbad, härligt!

Sen kollade jag lite på My Name Is Earl, haha, kulkul. sen kollade jag på några andra tråkiga program innan jag gick och lade mig.

/p

Av petra - 12 augusti 2007 14:55

Hej,

Idag har jag varit i stockholm, men kusinerna.

Vi vaknade kl. 7 på morgonen, och jag var faktist inte alls så trött.

Konstigt som det är har jag kommit på att jag är minst lika trött när jag vaknar tidigt som när jag vaknar sent. Det spelar liksom ingen roll, jag dör i viltet fall som hälst. Men inte idag, det är helt otroligt.

Kom till stockholm vid 11 och var hela dagen på Grönan.

Åkte många bergochdalbanor och blev jätte yr. Men kul var det.

Kom hem vid kl. 01.00, och somnade direkt när jag kom hem.

/p

Av petra - 11 augusti 2007 23:56

Hej,

Jag satt nyss och skrev ett blogginlägg om dileva, ett jätte långt och bra (om man frågar mig). Precis när man ska spara inlägget lägger självklart datorn av, och man är tvungen att börja om igen.

I vilket fall som hälst, sarah emma andrea och jag kom till stan och cityfesten vid kl.19.00 Vi gick runt och kollade lite, och funderade lite om man skulle åka någon karusell, men dom ser inte så stabila ut. Står ju, eller är uppbyggda på öl/läsk backar. Vi skippade karusellerna och tog en varsin lakrist rem. Strax efter kl. 20.00 stack vi ner till stora scenen, vi ville ju ha bra platser tills dileva. Vi stod längst fram.

Dileva kom äntligen vid 21.10 10minuter sen den divan ;D

Hans låtar är faktist jätte härliga, fast han är lite konstig och speciell.

Han hade som vanligt en klänning. En vit låge med... ja, jag vet inte vad. Krummilurer i alla tänkbara färger i alla fall.

På scenen hade han ett fruktbord, och imellan låtarna skrek han; frukta inte ät frukt! oså kastade han ut frukt i publiken. På fruktbordet hade han också en vit vattenkanna med en röd ros på som han drack ur. Seriöst, varför inte en vanlig vattenflaska?

Han sa jättemycket knäppt, och jag låg mästadels på marken och asgarvade.

Han är värkligen speciell. Han berättade att han tyckte att det var konstigt att när han skämtade var det bara han som skrattade och när han var seriös och inte skämtade skrattade alla, precis alla.

Inte så konstikt om ni frågar mig!

Han skulle jämt snacka om saker som att vi var de riktiga stjärnorna, att vi var de fantastiska rymdblommorna och att jorden var som ett hjärta, nej! att hjärtat var större än jorden, för att i hjärtat får alting plats. ganska fint sakt egentligen.

Mamma kom och hämtade oss runt 23.00, jag åt lite sen kvällsmat, satt lite vid datorn och sen gick jag och lade mig.

/p

Av petra - 11 augusti 2007 15:43

Hej,

Idag vaknade jag runt 11. Duschade, klädde på mig o fixade lite.

Sen ringde andrea och jag emma och vi bestämde oss för att gå lite på cityfesten och kolla på DiLeva på kvällen. Emma o Sarah är ganska galna i honom, vilket andrea o jag inte så mycket är, men det kan bli kul. Han är ju ganska okej ändå.

Vi skulle träffa dom där runt kl. 18, så andrea och jag stack ner till köpis en stund.

Kollade runt lite. Jag köpte en gul/vit/brun/beige kofta på MQ för 349:-, har inga pengar kvar nu. Jag köpte också et par örhängen på HM.

Andrea köpte en fin ganska fladdrig tröja men blommor på, DiLeva tröja kom vi på när vi gick hem :D

Har nyss ätit och ska fixa oss lite till kvällen.


/p

Av petra - 10 augusti 2007 15:44

Hej,

Igår var det en rolig dag.

Vaknade av att johan skrek hemma hos linda. Man kunde nog ha vaknat på ett bättre sätt. Klockan var då runt 9.

Vi åt frukost sen stack jag hem ett tag och sen åkte jag och linda till ladis och badade. Eller badade... vi doppade oss fort som attans.

Vid bryggan var det en grön slämhinna över vattnet. Alger! usch så äkligt det var. Men vi hittade ett litet ställe där det var algfritt, o det vra där vi badade.

Åkte hem och åt på Q, betalade 60:- fär en kebab, åt säkert inte äns en fjärde dej. Det var dom 60:-.

Kollade på film, Déjavu och sen träffade vi oskar en stund.

Han skack på träning och sen stack linda och jag ut i spåret, jag sprang 5an o linda 3.5an

Duschade och sen satt linda o jag på stutsmattan o snackade. sen kom oskar och vi satt där till halv tolv, mamma o pappa hade blivigt oroliga för att dom inte visste var jag var. somnade och sov länge idag. till halv 12.

Idag har jag varit på trötthumör. Har jätte träkigt och tänkte ringa sarah o emma men jag har inte kommit så långt än, orkar inte röra på mig.

Det får bli en latis dag för mig idag, ska strax klä på mig till nåt annat än pydjamas. Jag känner mig ganska lat :) Vem vet, det kanske är det dåliga vädret...


/p

Av petra - 9 augusti 2007 17:34

Hej,

Nu var det länge sedan jag bloggade. men nu ska jag försöka få med allt i ett o samma blogg inlägg, vem vet jag kanske kan klå lindas med 7 dagar på ett inlägg? vi får se.

I vilket fall som hälst, i söndags var vi o paddlade kanot med sarah och emma i högbo och hade kulit. jag paddlade med sarah som paddlade åt fel håll och bakofram :D

Sen i måndags var jag och badade i högbo med linda, härligt varmt, jag tror faktiskt att sommaren börjar komma. kul hade vi med. på kvällen tränade jag.

Sov hos linda måndag till tisdag och sen på tisdageftermiddagen åkte jag till sända med familjen, tältade övernatten.

På onsdagen kom jag hem vid 4 och sen åkte jag och tränade, sen när jag kom hem tog linda och jag en prominix och spelade lite fotboll.


Tyvärr, jag slog inte linda, bara 4 dagar, men ganska bra  ändå.

/p

Av petra - 4 augusti 2007 13:06

Hej,

harry potter filmen igår var kanon bra, den ägde. superbra.

fast linda förstod inte så mycket, troligtvis för att gubben brevid henne satt och snackade hela tiden och pratade i telefon. det var lite kul på reklamen då linda sa att hon ville se en film, och han sa att han inte ville se den, och när linda inte ville se nån film ville han se den.

har sovit hos linda inatt, satt och skrattade hela kvällen, och nu på morgonen åt vi frukost och sen åkte linda bort och jag gick hem och hjälpte mamma att plocka kottar.

ska snart åka till sandviken, till billarna och bada, det kommer att vli kul kul.

ha det bra.


/p

Presentation

Omröstning

Vilken årstid gillar du bäst?
 Sommar
 Höst
 Vinter
 Vår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards